top of page

Om Birgitte

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2002. Min uddannelse som fysioterapeut har givet mig en grundlæggende forståelse af mennesker i mange situationer, samt det livssyn, at fysiske og psykiske problemstillinger påvirker hinanden gensidigt. Jeg har gennem årerne taget flere relevante kurser/uddannelser, for hele tiden at videreudvikle mine kompetencer og min forståelse for krop og sind.

Din behandler_Final_300.png
billede1.jpg

Min historie

Min egen personlige udvikling tog fart, da jeg for nogle år siden blev jeg ramt af stress. Jeg blev bremset op og blev tvunget i ro - min krop og mit sind kunne ikke mere. Jeg oplevede, at jeg var god til at tale om, hvordan jeg havde det, men det var ikke nok. Min krop var ramt af en konstant sitren, der ikke kunne eller ville slippe. Det var i den forbindelse, jeg for første gang stiftede bekendtskab med TRE-terapi. Allerede første gang jeg afprøvede det, kunne jeg mærker en massiv forskel i min krop. Den havde fået mulighed for at give slip på en hel anden måde, end jeg tidligere havde prøvet. Jeg fik trygt og roligt rystet min stress og de underliggende situationer, der havde været årsagen til stressen, ud af mit system.

Det var også i denne periode af mit liv, at min personlig udvikling virkelig begyndte at tage fart og jeg forsatte med at udvikle mig  yderligere inden for det kropsterapeutiske område.

Min motivation for at lave min egen klinik er, at jeg her har muligheden for at benytte min erfaring som fysioterapeut samt mine øvrige kropsorienterede redskaber.

Birgitte Sander

Mejsevej 24

4171 Glumsø

Telefon 2071 3986

birgittesanderp@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page