top of page
Din behandler_Final_300.png
billede4.jpg

TRE

TRE (tension, traume releasing exercises) er en simpel metode til at forløse kroniske spændinger, stress og traumer.

Metoden består af syv øvelser, som udgør nogle lette stræk af kroppen, som aktiverer vibrationer og /eller ryst. Det er en kropsorienteret metode, der kan forløse såvel dybe kroniske muskelsammentrækninger, som lettere muskelspændinger fra hverdagens stress. TRE kan også  arbejde med evt. følelsesmæssige og mentale temaer og traumer, der har sat sig i din krop. 

 

I dyreriget ses det at dyr netop benytter sig af ryst, som en metode til, at ryste deres stress/traumer af sig. Vi mennesker kan gøre det samme. TRE benyttes bl.a. af mennesker, der har været udsat for traumatiske oplevelser, angst, depression, stress, psykosomatiske problemer, fysiske skader, søvnforstyrrelser, kroniske sygdomme her i blandt sclerose- og gigt-patienter m.m.

TRE kan også bruges af mennesker, der ikke føler, at de har specifikke problemer, men bare gerne vil opleve mere ro, afslappelse og velvære.

 

Hvis du har psykiatriske eller psykologiske diagnoser eller tilstande er det altid en god ide, at konsultere din læge før brugen af TRE.

Behandlingen starter og slutter altid med en kort samtale.

 

For yderligere oplysninger henviser jeg til

www.tre-danmark.dk

Første session koster 650 kr.

Der afsættes mere tid til samtale omkring din situation og ligeledes til en opfølgende snak efter TRE behandlingen.

Efterfølgende sessioner koster 500 kr.

Der kan købes 5 behandlinger for 2250 kr.

(450 kr. pr gang)

Birgitte Sander

Mejsevej 24

4171 Glumsø

Telefon 2071 3986

birgittesanderp@hotmail.com

bottom of page